foto: Wielercafes.nl

Op bezoek bij: Anderhalf Bar

Laatste update: 30 juli 2024, 14:17 uur
Laatste update: 30 juli 2024, 14:17 uur
Door: Ambassadeur Harry

Vandaag stond er een lange duurrit op het programma. Terwijl heel Nederland bijna onder water staat en wacht totdat erop geschaatst kan worden heb ik vandaag een nieuw wielercafé bezocht. Vanuit Hilversum was het wielercafé Anderhalf Bar mooi op de helft van de route. Via Woudenberg en Veenendaal kwam ik aan bij Anderhalf bar aan de oostkant van Ede.

Het witte wielercafé valt niet te missen. Bij knooppunt 66 is het café te vinden. Een toplocatie aan een MTB-parcours en fietsroute. Voor het wielercafé was de eigenaar aan het klussen aan zijn mountainbikes. Hij verhuurt mountainbikes en verzorgt ook MTB-clinics.

Bij binnenkomst kom je in een kleine werkplaats waar ook de MTB’s hangen. Leuk dat je daar ook kunt zitten. Via een klein gangetje kom je in het café waar je kunt opwarmen met een lekker bakkie koffie met appeltaart. En dat had ik ook gedaan. Heerlijk! Het is een kleine, maar gezellige ruimte waar je met je fietsmaten een bakkie en gebakkie kan doen. Voor de liefhebbers van een colaatje of een (alcoholvrij) biertje kun je er ook terecht.

Het was gezellig om met de eigenaar te spreken over het ontstaan van zijn wielercafé. Het staat net in de steigers en hij heeft nog genoeg plannen om te ontwikkelen. De eerste stap is het maken van een terras, zodat er in het voorjaarszonnetje buiten gezeten kan worden.

Ik ga in het voorjaar zeker weer eens langs voor een lekker bakkie bij Anderhalf Bar!

Door Ambassadeur Harry

Deel dit bericht:

Facebook
X
WhatsApp
Email
Laatste stories
Andere stories

Andere stories

Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.