foto: KNWU

KNWU organiseert koffietoertocht langs Gelderse wielercafés

Laatste update: 18 september 2024, 16:28 uur
Laatste update: 18 september 2024, 16:28 uur

KNWU organiseert op 12 oktober een koffietoertocht door – met name – Gelderland. Tijdens deze toertocht fiets je langs diverse wielercafés en geniet van je favoriete koffie of thee. Inschrijven kan online en kost €20,-.

Ondanks dat de KNWU staat voor hard trainen en georganiseerde wedstrijden in heel Nederland heeft het ook oog voor toeren, koffie en de wielercafés in Nederland. Op zaterdag 12 oktober organiseren ze de koffietoertocht vanaf Wielercafé Cadans in Arnhem. Een sportieve dag waarbij je jouw liefde voor fietsen kan combineren met jouw liefde voor koffie.

De tekst gaat onder de foto verder

Routes

Er zijn vier uitgestippelde routes die beschikbaar komen als GPX-bestand. Deze routes zijn 64, 80, 96 en 187 kilometer. Hierbij passer je diverse wielercafés in en rond Gelderland.

Samen fietsen

Er is de mogelijkheid om jouw route te rijden in groepsverband. Hierbij kun je aansluiten vanaf de start bij Wielercafé Cadans in Arnhem.

Wie de route die dag zelfstandig wil fietsen krijgt de route als GPX-bestand toegestuurd. Zorg dan zelf voor een goede fietscomputer waarmee je kunt navigeren.

Wielercafés op de route

Het aantal wielercafés waar je langs komt is afhankelijk van de afstand die je kiest. De deelnemende wielercafés zijn: Café Cadans, Crossroads, Anderhalf Bar, Berc Bike, De Proloog en Parijs is nog ver.

De tekst gaat onder de foto verder

Parijs is nog ver in Doetinchem - wielercafes.nl (134)

Wielercafes.nl

Inschrijven

De inschrijfkosten zijn €20. Hiervoor krijg je een consumptiebon waarmee je 1 keer gratis koffie/thee en gebak bij een wielercafé naar keuze kunt krijgen en krijg je op elke extra bestelling 20% korting.

Klik hier om in te schrijven.

Bij de finish zijn er poffertjes te krijgen en kan je hier opnieuw genieten van een kop koffie of thee terwijl je napraat over de mooie toertocht. Daarnaast krijg je een maand lang gratis trainen met Fondo, de trainingsapp van de KNWU.

Deel dit bericht:

Facebook
X
LinkedIn
WhatsApp
Laatste nieuws

Deel dit bericht:

Vergelijkbare nieuwsberichten

Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.