foto: NOS.nl

EK 2024: Volg Nederland-Engeland vanuit een wielercafé

Laatste update: 10 juli 2024, 21:14 uur
Laatste update: 10 juli 2024, 21:14 uur

De zomer van 2024 gaat nu al de boeken in als een fantastische sportzomer. Voor het eerst verschenen de ‘Grote Zes’ allemaal aan de start van de Tour de France, Max Verstappen wordt (eindelijk?) op de proef gesteld in de Formule 1 en tussen 14 juni – 14 juli 2024 wordt het EK voetbal gespeeld in Duitsland. Ook bij verschillende wielercafés heerst er een pure voetbalsfeer rondom het EK. Oranjespektakel gegarandeerd!

Na een wat lauw verlopen groepsfase waarin het Nederlands Elftal derde werd in de poule, versloegen zij achtereenvolgens Roemenië en Turkije op overtuigende wijze. Hierdoor heeft Oranje zich geplaatst voor de halve finale op 10 juli tegen Engeland. Deze wedstrijd zal om 21:00 u worden gespeeld in het Westfalenstadion te Dortmund. De befaamde ‘Gelbe Wand’ is voor deze gelegenheid toegewezen aan de Nederlandse supporters die de tribune eenmalige oranje doen kleuren.

Hoe leuk is het om deze spectaculaire wedstrijd te bekijken met je vrienden in een wielercafé? Wij lichten hieronder een aantal toffe locaties uit waar je dit duel op groot scherm kunt volgen onder het genot van een hapje en een drankje.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Algemeen Dagblad

foto: Algemeen Dagblad

Village Départ

Bij het recent geopende Village Départ in Schijndel, aan de voet van de Vlagheiderberg, kleurt het al weken oranje rondom het EK voetbal. Vanaf 20:00 u wordt de voorbeschouwing live uitgezonden met aansluitend de wedstrijd Nederland-Engeland.

Speciale EK-aanbieding: 10 Estaminet bier + 2 gratis!🍻

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Village Départ

Bolletjescafé De Klok

Bij Bolletjescafé De Klok weten ze sinds 1988 als geen ander hoe je een mooi feestje bouwt rondom een kampioenschap. Reken bij dit wielercafé in Warmenhuizen op saté, burgers, bier en voetbal op groot scherm. Bestel tijdens de rust vooral eens hun eigen specialiteit aan de bar: Bolletjesbier.

De tekst gaat onder de foto verder

Wielercafes.nl

Velosoof

Bij Velosoof in Eindhoven wordt de spannende halve finale uitgezonden op groot scherm. Ook trakteert Velosoof tijdens de wedstrijd op gratis snacks!

Speciaal EK-menu: burger + friet + bier voor €15. Reserveer vooraf onder vermelding van EK om zeker te zijn van een plekje.

De tekst gaat onder de foto verder

foto: Velosoof

Vanuit welk wielercafé ga jij Oranje naar de overwinning toeschreeuwen? Deel het op Instagram en tag @wielercafes!

Deel dit bericht:

Facebook
X
LinkedIn
WhatsApp
Laatste nieuws

Deel dit bericht:

Vergelijkbare nieuwsberichten

Laatste nieuws

Contact

Door bovenstaand contactformulier te verzenden geef je toestemming om de ingevoerde gegevens te verwerken en mogelijk te gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie

Wielercafes.nl maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in de Privacyverklaring.